Andersböle-Norrveckoski marthakrets

Välkommen till Andersböle-Norrveckoski Marthaförening!

Andersböle-Norrveckoski Marthaförening är grundad 1910. Vi är en aktiv förening med ett 30-tal medlemmar i olika åldrar som gör roliga saker tillsammans!

Vem är vi?
Andersböle-Norrveckoski Marthaförening grundades den 16 maj 1910. Vår förening är medlem i Borgå Marthadistrikt och därigenom medlem i Marthaförbundet som är Finlands största svenskspråkiga kvinnoorganisation. Vi vill lära oss nya saker, uppleva nytt tillsammans, se världen omkring oss ur ett nytt perspektiv, stärka kvinnans ställning i samhället och erbjuda nätverk.

Vad gör vi?
Andersböle-Norrveckoski Marthaförening har ett digert program med utflykter, fester, teaterbesök, demonstrationer och föreläsningar. Vi engagerar oss i de lokala byarnas verksamhet samt deltar i distriktets och förbundets aktiviteter. Grundstenen i vår verksamhet ligger i månadsmötena där vi planerar och sammanfattar, samt umgås. Alla medlemmar kan påverka programmet och man behöver inte delta i alla möten eller all verksamhet.

Välkommen med!
Blev du intresserad av vår verksamhet? Tag gärna kontakt med vår ordförande eller någon annan i föreningen för mera information. Du kan också komma med på något av våra möten, vi har möteskallelserna i Borgåbladets Föreningar -spalt. Du behöver inte bo i Andersböle eller Norrveckoski för att bli medlem!

Aktuellt

Det nya året har kommit igång med fart

Vår förening ahr hunnit med årsmötet och ett månadsmöte så nu är det minsann dags och se över hela det kommande året.
07.02.2013 kl. 20:25

Glad påsk!

En riktigt fin påsk och en skön vår åt alla, snart kommer vi ut i trädgården!
07.04.2012 kl. 14:29

Vårens aktiviteter

Årsmötet har hållits och en ny ordförande har valts, även styrelsen har lite uppdaterats
08.02.2012 kl. 20:43

Gott nytt år 2012!

Alla marthor och andra intresserade önskas ett gott nytt år.
29.12.2011 kl. 18:02
Kontaktuppgifter

Kontakt

Borgmästargatan 4 B
06100 Borgå
abolenorrmarthagmail.com

Gunilla Backman
the lady